Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pri Bernolákove zahynula žena (†56). Nezvládla riadenie
Zdielať na

Pri Bernolákove zahynula žena (†56). Nezvládla riadenie

Neprimeraná jazda sa opäť stala dôvodom tragickej udalosti. Vo štvrtok o pol siedmej ráno 56-ročná žena nezvládla riadenie a zrútila sa so svojím vozidlom do priekopy. Zraneniam žiaľ na mieste podľahla.

Žena pravdepodobne smerovala zo Senca do Bratislavy. Za kruhovým objazdom pri Bernolákove šla zrejme veľmi rýchlo. S najväčšou pravdepodobnosťou dostala šmyk a zišla z cesty.

Na mieste sa špekulovalo aj o tom, či vodičku niekto z vozovky nevytlačil. Na ceste medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji sa vodiči na autách často predbiehajú tak, že sa im v protismere idúce vozidlá musia uhýbať na krajnici. Presné príčiny polícia stále skúma.

Na mieste bola mŕtva

Zrejme by táto nehoda nemala až také tragické následky, keby sa pri vozovke nenachádzala priekopa. Presne do nej totiž padla vodička Renaulta. Pád do rokliny 5 metrov pod úroveň cesty sa jej stal osudným. Navyše sa tu nachádzal betónový pilier, do ktorého vrazila. Žiaľ, šance na prežitie boli nulové.

"Vodička utrpela pri dopravnej nehode zranenia nezlučiteľné so životom. Za účelom zistenia, či vodička pred jazdou požila alkohol alebo inú návykovú látku bude vykonaná pitva," informoval hovorca policajného zboru František Peczár.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy