Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
V kauze dvojnásobnej vraždy v Moste padlo ďalšie obvinenie
Zdielať na

V kauze dvojnásobnej vraždy v Moste padlo ďalšie obvinenie

V prípade vraždy malého Riška a mladej ženy v Moste pri Bratislave v roku 2004 nastal neočakávaný zvrat. Naši reportéri získali informácie o tom, že ku Karolovi Mellovi, ktorý je z tejto vraždy obvinený, pribudol ďalší. Radoslav M., ktorého zadržali policajti košického Úradu boja s organizovanou kriminalitou počas veľkej tohto týždňovej akcie na východe Slovenska.

Radoslav M. je už vo väzbe

V minulosti bol údajne 44-ročný Radoslav M. blízky Karolovi Mellovi. Dnes ho poslal sudca za mreže vyšetrovacej väzby. "Obvineného R. M., ktorý je obvinený z trestného činu vraždy a nedovoleného ozbrojovania, Okresný súd Bratislava I vzal do väzby z dôvodu útekovej, kolúznej a preventívnej väzby," potvrdil Erik Tomus, vyšší súdny úradník Krajského súdu v Bratislave.

Podľa informácií Televízie JOJ je po Karolovi Mellovi už aj on na policajnom zozname objednávateľov vraždy bývalého policajta Gála. Na toho sa pokúšali spáchať atentát niekoľkokrát. Namiesto neho však asi na štvrtý pokus zavraždili malého Riška a Gálovu priateľku.

Mello len ako sprostredkovateľ?

Naše informácie pritom hovoria o tom, že v tomto prípade sa dokonca Karol Mello dostáva len do pozície sprostredkovateľa, ktorý mal dohodiť Branislava Adamča. Ten je obžalovaný zo samotnej popravy.

Polícia a prokuratúra dnes mala k prípadu zaujať stanovisko. Na naše otázky však oficiálne špičky neodpovedali. Oficiálne nechceli hovoriť ani o ďalšej, inej, mimoriadne brutálnej vražde. Stala sa na východe Slovenska. Pre obvinenia z jej realizácie, dnes skončili vo väzbe brat Branislava Adamča, Erik a jeho údajný komplic Štefan Fridrich. Údajne ide o vraždu muža z roku 2001, ktorého telo vykopali pri včerajšom bagrovaní.

Všetko nasvedčuje tomu, že polícia má korunného svedka, ktorý takpovediac priveľa rozpráva. Údajne nie je vylúčené, že v najbližšej dobe uzrú svetlo sveta ďalšie telá mafiánskych popráv.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy