Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bossa Adamča zradil kamarát. Bývalý kamarát...
Zdielať na

Bossa Adamča zradil kamarát. Bývalý kamarát...

Už viac ako 24 hodín má ÚBOK v rukách údajných mužov zo slovenského podsvetia. Polícia vo štvrtok odhalila tajný hrob, do ktorého zemplínsky gang pochoval svoju obeť Jaroslava Baláža. Toho mal podľa polície zrejme popraviť samotný šéf zemplínskeho gangu.

Zrada dvoch blízkych

Celú túto policajnú raziu na mužov z okolia šefa zemplínskeho gangu spustili podľa našich informácií dvaja muži. Najskôr zrejme muž, ktorý ako prvý začal pred časom spolupracovať s políciou a potopil Branislava Adamča v prípade Most pri Bratislave Peter Tirpak.

Nikola, ktorý si za inú vraždu odpykáva 23-ročné väzenie začal spolupracovať zrejme preto, aby ho polícia už nevinila z iných vrážd pripisujúcich samotnému gangu. Vždy totiž robil zrejme len šoféra. Po fraške s útekom Karola Mella, ktorý si užíva v Belize tak opustil Adamča. Baláža gang odstránil ako nepohodlného svedka iného zločinu pripisovanému Adamčovcom.

Na podozrivom mieste neboli prvý raz

Toto nebola jediná akcia košického ÚBOKU. V regióne Veľkých Kapušian, kde niekedy vládol Branislav Adamčo a mizli ľudia, sa totiž kopalo súčasne na 2 miestach. Niekoľkoročná policajná práca slávila úspech.

Občianskym menom Jaroslav Baláž sa stal zrejme obeťou úkladnej vraždy. Mafiáni ho pochovali na odľahlom mieste v záplavovej oblasti rieky Uh. Utajený hrob nepohodlného člena podsvetia sa nachádzal neďaleko miesta, kde už polícia kopala pred rokom. Teraz ale zrejme išli špecialisti z košického ÚBOKU na istotu. V zemi našli ľudské kosti, ktoré budú odoslané na expertízu.


Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy