Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
V Malackách prepadli herňu so slzotvorným plynom
Zdielať na

V Malackách prepadli herňu so slzotvorným plynom

Novodobý zbojník v pondelok popoludní prepadol herňu na rohu ulíc Jánošíková a Veľkomoravská v Malackách. Odniesol si tisíce eur. Po maskovanom lupičovi so slzotvorným plynom pátrajú policajti zo Záhoria.

V peňaženke 4 tisíc eur

Páchateľ bol nižšej postavy a celý odetý v čiernom. Pri prepade mal v ruke pištoľ.  "V pondelok krátko pred 13.20 hod. vošiel do priestorov herne neznámy ozbrojený páchateľ, ktorý pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnanca finančnú hotovosť," informoval hovorca policajného zboru František Peczár.

Obsluha herne  mu vydala peňaženku. Bola v nej tržba. Podľa našich informácií tam malo byť okolo 4 tisíc eur. "Neznámy páchateľ následne použil v priestoroch herne slzotvorný plyn, pričom vzal zamestnancovi herne peňaženku s tržbou a unikol na neznáme miesto," dodáva Peczár.

Tvár si maskoval šatkou

Personál herne sa k lúpeži nechcel vyjadrovať, hodinu po prepade boli zamestnanci ešte v šoku. "V tomto prípade malo ísť o muža, chudej a nižšej postavy, nezisteného veku. V čase lúpeže mal na sebe čierne nohavice a čiernu mikinu s kapucňou. Tvár si maskoval šatkou," hovorí Peczár. Polícia by mala mať k dispozícii aj kamerový záznam, ten však médiám zatiaľ neposkytla.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy