Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Muž chcel od cudzinca (24) orálny sex
Zdielať na

Muž chcel od cudzinca (24) orálny sex

Dvadsaťštyriročného muža z Južnej Ameriky vraj v nákupnom centre v Nitre sexuálne obťažoval neznámy muž. Údajne ho prenasledoval a žiadal od neho orálny styk.

Lákal ma na toaletu

"Zozadu ma pobúchal po pleci, ja som na to nereagoval, lebo hovoril po slovensky a povedal som mu, že ja nerozumiem," opisuje Juan. Mladík bol vraj v lekárni a muž ho zastavil, keď vychádzal von. Potom ako zistil, že nevie po slovensky sa údajne vynašiel a jasne vysvetlil svoju požiadavku.

"Lámanou angličtinou mi povedal a aj gestami ručnými mi ukázal, aby som mal s ním orálny sex a lákal ma na toaletu," dodáva. "Manžel mu jednoznačne dal najavo, že nie a nechal to tak," tvrdí Juanova manželka Beata.

Len tak si vypýtal orálny sex

Toto však muža vôbec vraj neodradilo a začal  Juana prenasledovať. "Ešte raz oslovil v blízkosti detského kútika a mi hovoril, že aby som mal s ním orálny sex," hovorí Juan. Obťažovaný muž  neváhal a chcel  požiadať o pomoc ochranku v obchodnom dome. "Trvalo mi hodinu, pokiaľ  som niekoho z bezpečnostnej služby našiel, samozrejme boli neochotní," tvrdí Kolumbijčan.

Na mužove naliehanie napokon zavolali aspoň políciu. "Bol som prekvapený, že v obchodnom dome na Slovensku si len tak niekto vypýta orálny sex," dodáva Juan. Manželia sú z toho zážitku v šoku a podali oznámenie na polícii.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy