Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Pozor, príliš úzka cesta! Doplatil na ňu kamión
Zdielať na

Pozor, príliš úzka cesta! Doplatil na ňu kamión

Štyri hodiny museli v utorok popoludní čakať vodiči, ktorí sa chceli dostať do Starej Ľubovne alebo von z mesta. Hlavnú cestu tam zablokoval kamión, ktorý sa na príliš úzkej ceste nedokázal po páde do priekopy zaradiť do svojho pruhu. Práve v tom čase išlo z protismeru osobné auto.

Náves zablokoval celú vozovku

Nehoda sa stala za dedinou Hniezdne smerom na Poprad, a práve v tomto úseku je cesta najužšia a jej rozmery vôbec nespĺňajú parametre cesty prvej triedy. Aj kamión sa chcel zrejme vyhnúť inému autu, vletel do priekopy a keď sa z nej chcel vrátiť späť na cestu, šmyklo ho to na druhú stranu a náves zablokoval celú vozovku.

Nebyť šikovného vodiča, dom nie sú

V tom čase išlo z protismeru osobné auto, muž a žena si na východe užívali pobyt v kúpeľoch, ten sa mohol skončiť mimoriadne tragicky, nebyť šikovného vodiča. Ten videl, že kamión sa začal na ceste divne šmýkať, dupol na plyn a v poslednej sekunde ešte stihol prejsť. Muž nebol zranený vôbec, jeho partnerku ošetrili záchranári na mieste.

Nehoda zablokovala hlavnú cestu na takmer 4 hodiny. Keď sa laik pozrie na šírku tej cesty musí uznať, že takéto niečo bolo otázkou času, pretože je taká úzka, že sa na nej ledva obídu dva nákladiaky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy