Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Záhadná smrť. Bezvládne telo našli v šachte dole hlavou
Zdielať na

Záhadná smrť. Bezvládne telo našli v šachte dole hlavou

Myjavou v pondelok otriasol šokujúci nález v areáli tamojšej nemocnice. V rozostavanej budove objavil zvedavý chlapec mŕtvolu muža. Bezvládne telo ležalo dolu hlavou v šachte, z ktorej trčali iba nohy. Prípadom sa už zaoberá policajný vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom.

Čo predchádzalo smrti 56-ročného muža, to zatiaľ nie je známe. Jeho telo ležalo v bizarnej polohe zakliesnené v šachte na stavenisku.

Zo šachty trčali iba nohy

Otrasný pohľad sa naskytol mladému chlapcovi, ktorý vošiel do rozostavanej budovy vedľa nemocnice v Myjave. Zo šachtového otvoru na podlahe trčali nohy bezvládneho tela. Na dne jamy bola kaluž krvi. Chlapec okamžite zalarmoval políciu.

Policajti následne miesto šokujúceho nálezu ohraničili páskami. Pri mŕtvom mužovi pracovali policajný technik a vyšetrovateľ, ktorí zaisťovali stopy. "Mŕtvy muž mal pri sebe osobné doklady a mobilný telefón. Ide o 56-ročného Milana z Myjavy," informovala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová.

Bol to bezdomovec Milan (56)

Podľa miestnych obyvateľov sa v tomto nedostavanom objekte zdržovali a prespávali bezdomovci. Mŕtvy muž bol jedným z nich. Či si smrteľné zranenia spôsobil sám, alebo mu na druhý svet niekto pomohol, to ukáže vyšetrovanie. Elena Antalová: "Obhliadajúca lekárka sa presne nevedela vyjadriť k príčine smrti a preto bola nariadená súdno-znalecká pitva."

Tá určí presnú príčinu úmrtia. Hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová: "Vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom začal trestné stíhanie pre zločin zabitia."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajti_mŕtvola_šachta_Myjava

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy