Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Psa niekto zabil a hodil do kontajnera
Zdielať na

Psa niekto zabil a hodil do kontajnera

Malej Mimke z Čaklova neďaleko Vranova niekto ukradol jej psíka. Týmto sa veľmi krutý príbeh iba začína. Pátranie po psíkovi sa skončilo jedinou fotografiou. Zároveň sa začalo pátranie po surovcovi, ktorý im zabil rodinného miláčika.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Ukradli im ho z dvora

"Kúpili sme ho dcére k narodeninám, bol to yorkshirsky teriér, maličký," opisuje majiteľ psa Daniel. O fenku Dorku sa rodina starala viac ako 2 roky. Začiatkom septembra im ju ale niekto ukradol z dvora. "Neviem, kto ju mohol tu z dvora ukradnúť. Večer sme ju s mužom hľadali, kričali, ale už jej nebolo," tvrdí mama Viera.

Bol to človek bez srdca

Rodina hľadala všade. Oznam dali aj na internet, ale to, čo sa ale stalo potom, vôbec nečakali. Ozvala sa im žena, ktorá v koši neďaleko miestnej autobusovej zastávky našla mŕtveho psíka. Rodina na fotografii spoznala ich Dorku, niekto ju zabil. "To musel byť človek bez srdca," hovorí majiteľ.

Pes nikomu nikdy neublížil, a preto si domáci nevedia vysvetliť, prečo bolo takto ublížené jemu. Daniel by sa človeku, ktorý zabil ich Dorku chcel pozrieť do očí. Za podobné správanie sa hrozí podľa našich zákonov basa. A to až na jeden rok!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy