Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ohavné! Psovi odrezali hlavu, chceli ju zrejme ako trofej
Zdielať na

Ohavné! Psovi odrezali hlavu, chceli ju zrejme ako trofej

Rodina z Nižného Klátova prišla o psa a to veľmi krutým spôsobom. Údajne ho totiž zabil jeden z poľovníkov v susednej dedine. Navyše mu odrezal hlavu a vzal si ju ako trofej. Zvyšok tela nechal v lese.

Reportáž nie je vhodná pre maloletých a mladistvých! 

Fenka Fany ušla cez dieru v plote. 5-ročná sučka bola pre svojich majiteľov ako člen rodiny. S jej nezmyselnou smrťou sa doteraz nevedia vyrovnať. Mŕtve telo fany našli rodinní známi, ktorí psa poznali. "Pes jedného z nich nakrýval moju suku, takže ju spoznal, že leží v lese zastrelená a už bola prakticky v rozklade," hovorí majiteľka psa Gabriela.

Psovi chýbala hlava

O pár dní sa na miesto vrátili a naskytol sa im šokujúci pohľad. Psovi totiž chýbala hlava. Za týmto ohavným prípadom údajne stojí jeden z miestnych poľovníkov. Poľovník, ktorý má psa údajne na svedomí vinu odmieta. Mimo záznam kamery sa poľovník priznal, že na psa strieľal, no netrafil ho."Ten, ktorý ju strelil, tak zistil, že ja už o tom viem, a že už naháňam toho, kto ju strelil. Tak, aby dôkazy stratil, tak jej odrezal hlavu," myslí si Gabriela. 

Psa zabil zrejme pre trofej

"Oprávnenie zastreliť v poľovnom revíre má poľovník v nutnej obrane a krajnej núdzi, alebo ak ten pes loví," uviedla Romana Březinová zo Slobody zvierat. Majiteľka Fany je ale presvedčená o tom, že poľovník psa zabil len pre trofej.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy