Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Upálili šteniatko. Za týranie hrozí ročná basa!
Zdielať na

Upálili šteniatko. Za týranie hrozí ročná basa!

Ľudské hyeny. Inak sa ani nedajú nazvať mladíci, ktorí upálili zaživa malé šteniatko. Zvrátená hra mladých výrastkov môže však mať vážne následky. Za podobné správanie sa totiž hrozí podľa našich zákonov basa. A to až na jeden rok!

Dychvyrážajúce video z júla tohto roku je mimoriadne kruté. Mladíci na ňom najprv obviažu šteniatko špagátom a potom ho bezdôvodne polejú benzínom. Skučiaci psík napokon zomiera v strašných bolestiach.

"Video je skutočne odporné a otrasné, natočené nebolo na Slovensku, ale pripomenulo mi Mira R. z Rabče, ktorý s kamošmi zavraždil uviazaného psa," napísala vo svojom príspevku cez projekt tvojenoviny.sk naša čitateľka.

Zrejme aj preto sa už o spomínanú záležitosť začali zaujímať kompetentné orgány. Týranie zvierat totiž môže znamenať aj problém so zákonom. Napriek tomu nie je takýto prípad výnimkou...

Klinta obesili, podrezali aj postrelili

Podobným peklom si prešiel aj Klint. Toho nielenže obesili, podrezali, ešte ho aj postrelili. Napriek tomu nezanevrel na ľudí.

"Najšokujúcejšie bolo, keď sme u doktorky zistili, že psík bol podrezaný. Pod krkom mal päťcentimetrovú ranu, ktorá je už zašitá," komentuje jeho nová majiteľka Ľubomíra Báleková.

Napoly mal odrezané uško. Aby to nestačilo, ešte mal okolo rán obviazanú gumenú šnúrku, z ktorej sa pravdepodobne odtrhol. "Má vytečené jedno očko, ktoré muselo byť vybraté," dodala Ľubomíra. Viac TU.

Psík_upálenie_zahraničné video_mimoriadne kruté

Súvisiace články

Najčítanejšie správy