Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V opustenej budove pri Nitre objavili ľudskú kostru
Zdielať na

V opustenej budove pri Nitre objavili ľudskú kostru

V polorozpadnutom dome v blízkosti Nitry našiel večer 29-ročný muž ľudskú kostru. Pozostatky človeka ležali na starej posteli. Ide o objekt, v ktorom dlhé roky nikto nebýva.

Pozostatky našiel náhodný okolidúci

Kostrové pozostatky sa našli kúsok za Nitrou, v opustenom objekte v blízkosti družstva. Našiel ich úplnou náhodou okoloidúci, ktorý vbehol dovnútra. Ako dlho tam kostra ležala, zaiaľ jasné nie je a nevie sa ani to, či išlo o muža alebo ženu.

Vieme len toľko, že tieto pozostatky sa našli na posteli, kde bol aj paplón. Kostra bola už značne ohlodaná. Išlo o ľudské kosti, hrudný kôs so stehennými kosťami, dolné končatiny, lebka. Na stolíku v miestnosti ležali okuliare topánky a hodiny.

Cudzie zavinenie je zatiaľ vylúčené

Ako presne tento človek zomrel, sa zatiaľ nevie. Bola nariadená súdno-znalecká prehliadka. Podľa hovorkyne KR PZ Nitra, Boženy Bruchterovej, "lekárka predbežne cudzie zavinenie vylúčila a nariadila pitvu." 

Podľa suseda v  dome oficiálne už dlhé roky nikto nebýva. Zvykli tam ale vraj chodiť a aj prespávať dvaja kamaráti. Polícia na mieste zistila stopy a stále vyšetruje okolnosti tohto prípadu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy