Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dráma v Nitre! Muž (43) ohrozoval družku pištoľou
Zdielať na

Dráma v Nitre! Muž (43) ohrozoval družku pištoľou

Obyvatelia nitrianskeho sídliska Klokočina sa báli o svoje životy. Pod jedným z panelákov totiž 43-ročný muž ohrozoval svoju bývalú družku. Bol pod vplyvom alkoholu a mal pri sebe zbraň, ktorú mal v nelegálnej držbe.

Partnerku napadol aj fyzicky

Svedkovia vravia, že žena kľačala pred vchodom do domu a prosila muža, aby nestrieľal, lebo sa musí starať o ich spoločné dieťa. Muž mal okrem toho napadnúť partnerku aj fyzicky.

Ľudia zo sídliska, ktorí sa na hádku pozerali, zostali v šoku. Báli sa, že muž začne strieľať, a tak okamžite volali políciu. "Bola som hore a bála som sa ísť na balkón. Náhodou ma zbadá a bude strieľať po balkóne," potvrdila jedna zo svedkýň.

Bol agresívny aj počas zatýkania

Keď prišli na miesto policajti, snažil sa pištoľ ukryť. Štyridsaťtriročný muž, ktorý pochádza z Macedónska, mal údajne zbraň od svojho brata. Na mieste ho museli spacifikovať nitrianski PMJ-čkári, lebo bol agresívny aj počas zatýkania.

"Policajná vyšetrovateľka z Nitry začala trestné stíhanie vo veci nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a nebezpečného vyhrážania," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Partnerka, ktorej sa vyhrážal, býva u svojej matky, kde vychováva ich spoločné jeden a pol ročné dieťa. V čase incidentu strážila dieťa jeho stará mama a tá odmietla vpustiť muža do bytu. Keď nahnevaný odchádzal, stretol sa pred vchodom s matkou svojho dieťaťa. Potom ako sa začali hádať, na ňu vytiahol zbraň.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy