Skoro jasno
16°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Matka (†33) odrezala synovi (†2) hlavičku, schovala ju v mrazničke
Zdielať na

Matka (†33) odrezala synovi (†2) hlavičku, schovala ju v mrazničke

Čo viedlo 33-ročnú matku k vražde vlastného dieťatka, dá sa len ťažko predpokladať. Najmä ak svojho dvojročného syna zavraždila obvzlášť brutálnym spôsobom. Policajti našli len dobodané telíčko bez hlavičky. Napokon žena zabila aj samu seba.

Bola som to ja...

"911, aký máte problém?" "Niekto mi práve dobodal dieťa. Príďte!" "Viete, kto?" "Bol to môj bývalý priateľ... Viete, čo? Klamem, bola som to ja." Takýto telefonát vyviedol dispečerku z rovnováhy. Preto do bytu Chevonne Thomas v americkom New Jersey poslala policajnú hliadku.

To, čo našla na prvom poschodí, všetkých šokovalo. Po príchode posíl vtrhli do bytu a tu našli dobodané detské telíčko bez hlavy. Hlavičku objavili až v mrazničke. Matku našli s podrezaným hrdlom.

Hlavičku našli v mrazničke

"Mužov v uniforme nález šokoval. Jeden z nich mi povedal, že to bolo to najohavnejšie, čo ako policajt zažil," povedala suseda. Tí, ktorí ženu poznali, o nej hovoria ako o výbornej matke.

Polícia predpokladá, že mladá žena pred vraždením požila marihuanu s anjelským prachom. Svoju úlohu zohrala zrejme aj hádka s priateľom, ktorý ale nebol otcom chlapčeka. Vrahyni pritom len pred 5 mesiacmi znovu prinavrátili opatrovníctvo.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy