Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Policajti mali napadnúť ženu. Vraj zatĺkali, že riešia krádež
Zdielať na

Policajti mali napadnúť ženu. Vraj zatĺkali, že riešia krádež

Vo Falkušovciach v okrese Michalovce údajne udrel policajt bezbrannú ženu po operácii. Domáci vidia príčinu v tom, že policajti nezvolili správny postup komunikácie a nepredstavili sa. Vraj sa najprv vydávali za podomových predajcov elektriny.

Policajti vraj boli agresívni

Dvaja muži v civile sa vraj domácim vôbec nepredstavili. Zrazu sa začali vypytovať na mobilný telefón. "Oni tak - nekupovali ste telefón. A ja im, že kupovali," tvrdí Anna Tatárová. Domáci im vzápätí telefón priniesli ukázať. Muž im na to oznámil, že pochádza z krádeže.

Keď matka z diaľky videla, že muži nechcú vrátiť dcére telefón, prišla bližšie. Zrazu sa vraj strhla hádka zakončená útokom policajta. "Ona videla, že on mi zobral telefón, ale nevedela, prečo mi ho nechce vrátiť," tvrdí dcéra. "Takú facku mi dal, ale to nič - ja som po operácií krčnej chrbtice," hovorí napadnutá žena.

Polícia sa nevyjadruje

Po ženu prišla okamžite záchranka. Dvojica mužov v civile sa vraj až v tomto momente preukázala policajným preukazom.

Polícia sa k prípadu momentálne vyjadriť nevie, jej stanovisko bude známe až v pondelok. Rodina chce, aby bol celý prípad riadne prešetrený, majú dokonca odfotenú ŠPZ-ku auta aj tvár údajného útočníka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajné auto_nápis polícia_ilustračné foto_bytovka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy