Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hromadná bitka pri Snine. Z agresora obeť...
Zdielať na

Hromadná bitka pri Snine. Z agresora obeť...

V okrese Snina išlo o život! Znepriatelené rodiny totiž bývajú v pohraničnej obci Stakčín v jednom dome – vchod vedľa vchodu. Účty si začali vybavovať ručne. A skončilo to incidentom, ktorý riešia policajti.

Čakal ich s mačetou

Hromadnej bitke, ktorá sa strhla, mal predchádzať incident. 48-ročný Ladislav mal spolu s manželkou napadnúť svoju neter. Žena skončila so zraneniami v nemocnici. Jej bratia sa zahrali na pomstiteľov.

Za Janou prišiel do nemocnice otec a jej traja bratia. Keď sa dozvedeli, čo sa stalo, vybrali sa za ujom, teda za mužom, ktorý Janu zbil. Ten však už na nich čakal aj s mačetou v ruke.

Z agresora obeť

"V momente, keď vykopli dvere, majiteľ bytu sa na jedného z nich zahnal mačetou," informoval hovorca policajného zboru Daniel Džobanik. Mačeta mu však nepomohla a sám proti štyrom nabrúseným mužom nemohol nič. Z pôvodného agresora sa tak napokon stala obeť.

"Keď sa do bytu dostali všetci štyria obvinení, v chodbe začali byť majiteľa bytu päsťami, následne ho zvalili na zem, kde ho ďalej kopali nohami do rôznych častí tela," povedal Džobanik.

Dobitého muža potom nechali bezvládne ležať na zemi a odišli. Štyroch pomstiteľov už humenský vyšetrovateľ obvinil z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu porušovania domovej slobody.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy