Skoro jasno
16°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Bodla manžela Jozefa (39) Adriana (37), matka 5 detí?!
Zdielať na

Bodla manžela Jozefa (39) Adriana (37), matka 5 detí?!

Štvrtková večerná hádka rodičov piatich detí sa skončila nožom zabodnutým v manželovom tele. Polícia pod posteľou zaistila nôž, manželka napriek tomu tvrdí, že ona svojho muža nepichla.

Hádky manželov na prvom poschodí nájomného domu na jednom z komárňanských sídlisk boli údajne na dennom poriadku. 39-ročný Jozef a 37-ročná Adriana, rodičia piatich detí, bývali v ubytovni len krátko. Večer o desiatej sa z ich bytu opäť ozýval krik, preto susedia zavolali správcu.

V byte manželia a 10-ročná dcéra

Ten ich upozornil, aby boli ticho a keď schádzal dole, muž za ním kričal, aby šiel späť, že už je zranený. V byte boli v tom čase len manželia a ich 10-ročná dcéra. Jozef ležal na zemi a z hrude sa mu valila krv. Suseda o tom vraví: "Nič nehovoril o tom, že ho pichla žena, len to, že umrie."

Jozefa záchranka ihneď previezla do nemocnice, nôž zrejme zasiahol pľúca. Je po operácii a v umelom spánku. V byte plnom krvi našli policajti nôž hodený pod posteľou. Hovorí sused: "Na zemi bolo toľko krvi, že som nevedel, čo mám robiť. Iba som hľadel ako debil, potom už prišli policajti a lekár."

Za ublíženie na zdraví 4 až 10 rokov

"Vyšetrovateľka z Komárna začala trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví, za ktorý hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov," informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra. Adriana sa podľa susedov pod vplyvom alkoholu menila na agresívnu ženu. Väčšinou sa s mužom hádali v spoločnej kuchyni, aj preto dal správca do miestnosti namontovať kameru. Správca Karol Kocsis: "Aby to kamera nezachytila, tak to radšej spravila vnútri."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Polícia_Komárno_pichnutý_manžel

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy