Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bankomatová mafia zrejme pokračuje. Vyčíňali v Sládkovičove!
Zdielať na

Bankomatová mafia zrejme pokračuje. Vyčíňali v Sládkovičove!

Na Slovensku asi začala úradovať nová bankomatová mafia. V sobotu si v obci Rišňovce páchatelia bankomat pripravili na krádež, niekto ich však pri tom vyrušil. Počas noci z pondelka na utorok mali zlodeji v Sládkovičove väčší úspech.

Dali si záležať

V noci z pondelka na utorok sa neznámi zlodeji vlámali do hypermarketu v Sládkovičove. Ukradli odtiaľ bankomat, v ktorom bolo doposiaľ neznáme množstvo peňazí. Prípad prebral ÚBOK PPZ. Podľa vyjadrenie hovorkyne PPZ SR, Denisy Baloghovej "vyšetrovanie v tomto prípade vedie Úrad boja proti organizovanej kriminalite odbor Západ. Policajti aj v tejto chvíli vykonávajú na mieste neodkladné a neopakovateľné úkony.Hneď, ako to bude možné, poskytneme k prípadu viac informácií."

Pod lampou je naväčšia tma

Zločin sa odohral tesne pred otvorením obchodu. Zvláštností má prípad viac. Prvou z nich je, že sa miesto činu nachádza neďaleko, presnejšie priamo oproti policajnej stanici.

Ďalšou zvláštnosťou je, že obyvatelia mesta nič nepočuli. O prípade sa dozvedeli až ráno, keď ostali stáť pred zatvoreným hypermarketom, pri ktorom videli hŕbu skla a obrovskú dieru v stene.

Do Sládkovičova postupne prichádzali vyšetrovatelia a technici, ktorí počas celého dňa zaisťovali stopy a skúmali rukopis zlodejov. Ten je možno podobný metódam už rozbitého bankomatového gangu, v ktorom 5 mužov čelí obvineniam. Pripisuje sa im niekoľko desiatok vylúpených a ukradnutých bankomatov.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy