Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mladíci pretekali neďaleko Trnavy nelegálne. Zrazili kamaráta (†22)
Zdielať na

Mladíci pretekali neďaleko Trnavy nelegálne. Zrazili kamaráta (†22)

Dvaja mladíci sa postavili na štart, ďalší do cieľa. Ilegálne preteky si partia mladých ľudí zorganizovali pri Vlčkovciach na starej ceste smerom na Nitru. Štartujúci však rýchlu jazdu nezvládli, jeden z nich nabral kamaráta na kapotu. Zomrel priamo na mieste. Viac zisťovala reportérka Veronika Hulíková.

Dvaja vyštartovali...

Ilegálne preteky si zorganizovala partia šiestich mladíkov. Na štart sa postavili v autách dvaja z nich, ostatní do cieľa. Preteky sa pritom odohrávali v pondelok nadránom.

... a rýchlu jazdu nezvládol jeden z nich

20-ročný mladík sadol za volant do Octavie, 19-ročný zase do Škodovky105. Obaja naraz vyštartovali ku kamarátom. "Obaja spoločne vyštartovali s vozidlami po ceste v smere k stojacim kamarátom, kde mal byť cieľ preteku," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Vodič Octavie však zrejme precenil svoje sily a nezvládol rýchlu jazdu.

V cieli vrazil do 22-ročného kamaráta, ktorému už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Svojim vážnym zraneniam na mieste podľahol. Policajti v tomto prípade začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Vinníkovi hrozia tri roky za mrežami...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy