Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vodičovi (33) ušiel nákladiak! Demoloval autá a rozhadzoval mäso
Zdielať na

Vodičovi (33) ušiel nákladiak! Demoloval autá a rozhadzoval mäso

Zaparkoval k potravinám v Nitre a začal zo svojho nákladného auta vykladať mäsové výrobky. To ešte netušil, že z nich auto bude rozdávať celej ulici. 33-ročnému vodičovi rovno pred očami ušlo zaparkované auto. Rútilo sa dolu strmým svahom a mimo iného aj demolovalo autá...

Dodávka sa pohla k strmému svahu

Vodič zo zaparkovaného auta vykladal mäsové výrobky do potravín. "Bedničku som zobral na váhu a pani kričí, pozor, auto ide preč. Len som odskočil a auto už išlo," spomína. Auto sa totiž z ničoho nič samé pohlo rovno k strmému svahu. Postupne nabralo na rýchlosti, takže vodič a ďalší svedok, ktorí sa k nemu rozbehli, už nič nezmohli.

"Zadkom išlo dozadu. My sme ho chceli podoprieť, ale to sa nedalo. Kde, 3 tony..." Po ceste z neho vypadávalo mäso a šunka. Dodávka bez vodiča sa vyrútila na parkovisko a demolovala, čo jej prišlo do cesty. Odniesol si to Fiat.

Demolovala, čo jej prišlo do cesty

Následne vrazila do ďalšieho auta, ktoré prilepila k stromu. Vodič po nehode tvrdil, že ručnú brzdu zatiahol. Podľa polície ale spravil jednu veľkú chybu. "Vodič nezaradil rýchlostný stupeň a napriek tomu, že použil ručnú brzdu, vozidlo sa pohlo," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy