Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Opitý (67) na mol rozbíjal autá, no nič si nepamätá
Zdielať na

Opitý (67) na mol rozbíjal autá, no nič si nepamätá

Síce sa nachádzal v Medzilaborciach, bol presvedčený, že je v kúpeľoch v Ľubochni. Akoby to nestačilo, dopustil sa zločinu. Dôvod? Zrejme stav poriadnej opilosti. Uznajte sami, 2,3 promile v krvi nie je vôbec málo.

Cesta vs cestička

Niekomu stačí cestička, no niekomu ani priestor, do ktorého sa zmestí nákladné auto. Niečo o tom vie 67-ročný Michal. Posilnený alkoholom zrejme pocítil závan klaustrofóbie a autá zaparkované na pravej strane cesty mu zjavne skreslili rozmer cesty. Inak by asi nenabúral do všetkých áut, ktoré boli pred ním.

Opitého vodiča nezastavil ani prvý náraz do auta, ktoré následne narazilo do ďalšieho vozidla. S pokojom Angličana pokračoval vo svojej trase, ktorá však nemala dlhé trvanie.

Podľa hovorcu KR PZ Prešov, Daniela Džobanika  "chcel vodič z miesta nehody ujsť, avšak z dôvodu poškodenia svojho auta zostal stáť na vedľajšej ulici, kde ho zadržala policajná hliadka."

Doktor práv

Policajti vodičovi namerali 2,3 promile. Michal si na nič nepamätal a na svoj čin reagoval prekvapivo slovami: "Toto, že hovoríte, že ja som havaroval, toto neviem, načo ste boli teraz na polícii? Načo oni ma tu doviezli? Ja sa na nich budem ešte sťažovať. To si nemyslíte, že čo ja som. Ja som doktor práv..“

Kde sa to len nachádzam?

Tak to vidíte, aj doktori práv zrejme majú právo na výstrelky.  Podľa našich informácií asi 3 hodiny po nehode pán Michal vôbec nevedel, kde sa nachádza. Napriek tomu, že bol pred obvodným oddelením polície v Medzilaborciach, podľa pána Michala  bol kdesi úplne inde: „Ja som v Ľubochni, na liečení, na cukrovku. Rozumiete ma?“

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy