Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Stupavčan (†53) si k hlave priložil zbraň a stlačil spúšť
Zdielať na

Stupavčan (†53) si k hlave priložil zbraň a stlačil spúšť

Smrť 53-ročného muža zo Stupavy vyšetrujú policajti z Malaciek. S prestrelenou hlavou ho v garáži našli v pondelok skoro ráno jeho syn a kolega. Záchranári sa ešte pokúšali postreleného muža oživiť, zranenia však boli až príliš vážne.

Štefana našiel jeho kolega

Policajti z Malaciek vyšetrujú okolnosti strelného zranenia, ku ktorému došlo v jednom z rodinných domov na Hlavnej ulici v Stupave. So strelným poranením hlavy tam 53-ročného Štefana našiel jeho kolega. Z garáže mali kolegovia naložiť do auta materiál a náradie na montáž plastových okien.

Ako uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár, oznamovateľovi spolu s príbuzným zraneného muža bolo podozrivé, že 53-ročný muž neodpovedal, tak sa ho rozhodli hľadať.

Pred 10 rokmi prišiel o syna

Muža našli v garáži vedľa rodinného domu so strelným poranením hlavy aj s podomácky vyrobenou strelnou zbraňou. Kolega zraneného muža privolal záchranárov, ktorí sa snažili stabilizovať jeho zdravotný stav. Zranenia však boli príliš vážne.

Prečo si chcel Štefan siahnuť na život, nikto netuší. Podľa susedov sa mu pred destiami rokmi utopil syn. Teraz však žiadne problémy nemal. "Či s nájdenou zbraňou bolo spôsobené zranenie 53-ročnému mužovi a či si zranenie spravil sám, ukáže až ďalšie vyšetrovanie", doplnil Peczár. Policajti v tomto prípade začali trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovoleného ozbrojovania a vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy