Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
25 policajtov v Galante. Išli po šoféroch...
Zdielať na

25 policajtov v Galante. Išli po šoféroch...

Pokiaľ ste v pondelok ráno prechádzali okresom Galanta, určite ste na viacerých miestach natrafili na policajné kontroly. Polícia dúfa, že dnešná represívna akcia prinesie výsledky. Na mieste napríklad zadržala 12 vodičákov, techničáky a dokonca 4 evidenčné čísla...

Opití už skoro ráno

Už od 6-tej hodiny ráno pôsobilo v okrese Galanta 25 policajtov, ktorí sa zamerali na vodičov nedodržujúcich dopravno-bezpečnostné predpisy. Každý z nich sa podrobil dychovej skúške, keďže možno konštatovať, že za ostatné obdobie sa v tomto aj ďalších okresoch šoféri z nehôd vôbec nepoučili.

Už počas prvej hodiny zastavili policajti dvoch nezodpovedných vodičov, ktorí si za volant neváhali sadnúť pod vplyvom alkoholu. Aby toho nebolo málo, štyria vodiči celkovo mali po dychovej skúške pozitívne výsledky.

EČ aj techničáky

Okrem nich odobrali vodičské preukazy ďalším dvom ôsmim vodičom. Pre zlý technický stav či neplatnú technickú kontrolu zadržali aj 12 techničákov a 4 evidenčné čísla. Veľa vodičov skončilo s pokutou pre prekročenie maximálne povolenej rýchlosti.

Vzhľadom na to, že polícia chce zlepšiť bezpečnosť na našich cestách, sa podobné akcie budú určite v najbližšom období opakovať na celom území Slovenska.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy