Skoro jasno
16°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Opitý Mário (18) zbil policajného náčelníka. Pre ranu pelendrekom...
Zdielať na

Opitý Mário (18) zbil policajného náčelníka. Pre ranu pelendrekom...

V smutne preslávenej obci, kde minulý rok zabila skupina mladíkov 64-ročného muža, opäť vyčíňali výtržníci. Tentokrát sa v Maduniciach stal objektom útoku nikto iný ako samotný policajný náčelník. Ten zasahoval v partii mladých ľudí, ktorí sa začali medzi sebou klbčiť. A nepekne si to odniesol...

Rany za pelendrek

K bitke v partii ľudí došlo krátko pred 11-tou večer. Mladíci sa práve vracali z krčmy a pochytili sa medzi sebou. Náčelník Obecnej polície v Maduniciach ich prišiel upokojiť. "Nechcel som, aby sa pobili viacerí, tak som zasiahol v duchu zákona. Jeden z nich dostal pelendrekom a utiekol. Keď som viedol druhého do kancelárie, tak ten sa zozadu vrátil a udrel ma do hlavy," hovorí náčelník Štefan Kessl.

Mário si na všetko dobre pamätal

Máriova rodina tvrdí, že by nikomu neublížil. Za všetko môžu Máriovi kamaráti. "On je doma tichučký, krásny človek... Toto je skomolené celé, všetko je to vymyslené, nadnešené." Za všetkým stojí tiež alkohol, ktorý mu nanútili. A ten v kombinácii s liekmi, ktoré Mário berie pre psychické ochorenie, spôsobil, že si nič nepamätá. Mladík to však vyvrátil.

"Pamätám si to, pamätám. Dali mi piť a začali sme sa biť. Ako som sa bil, tak tam bol ten žandár. Ja som počul, že - čo chceš, ty cigán. Potom som sa otočil a začal som sa s ním biť. Chytil som ho za krk a šmaril som ho," popisuje Mário.

Hrozí mu 5 rokov basy

Náčelník polície skončil po útoku v nemocnici, kde mu museli robiť rôzne vyšetrenia. Problémy mal najmä s chrbticou. Máriovi za útok na verejného činiteľa hrozí väzenie až na 5 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy