Oblačno
20°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Pekelná dôchodkyňa (79)! Kruto terorizuje susedov...
Zdielať na

Pekelná dôchodkyňa (79)! Kruto terorizuje susedov...

Zo života im robí peklo! Tak presne takúto susedku majú obyvatelia paneláku na trenčianskom sídlisku. Nepáči sa jej, že si začali prerábať dom, tak im robí problémy dennodenne. Hádže o zem plech, búcha okolo seba železnými tyčami a dokonca sa pokúšala zhodiť robotníka z lešenia....

To sú gorily, eštebáci, sasanky, chobotnice!

79-ročná dôchodkyňa týmto spôsobom dáva veľmi hlasno najavo, ako veľmi sa jej nepáči prerábanie domu u svojho suseda. Trieska o plech, bubnuje železnými tyčami a vykrikuje nadávky na všetkých, ktorí sa jej konanie pokúšajú vyhovoriť. "Toto sú všetko gorily, eštebáci, sasanky a chobotnice... Zavolajte políciu," kričí babička.

"Búcha po rímse, po oknách, po zábradlí, kdekoľvek," hovorí zúfalý majiteľ domu. "Terorizuje tu veľa rodín s deťmi. Vymieňa si plechy za silnejšie a lepšie, aby to bolo počuť čím najďalej." "Keď jej niekto niečo povie, tak začne nadávať." "To si neviete predstaviť, čo to je, keď začne do toho rachotiť." Takto reagujú aj bezradní susedia.

Hluk a bitka aj pre robotníkov

Stará pani je jednoducho proti prerábaniu domu suseda. Pred pár dňami dokonca zaútočila železnými tyčami aj na jedného z robotníkov. Chcela ho zhodiť z lešenia. "Ona ma normálne začala päsťami biť po chrbáte, po hlave, kam dočiahla," komentuje šokovaný robotník.

Napokon železnou tyčou trafila majiteľa domu. Bezradní sú tiež policajti. "To, že ona od rána do večera búcha tými plechmi na balkóne a kričí na robotníkov na tej stavbe a suseda, tak sa v podstate nedopúšťa týmto konaním žiadneho priestupku," potvrdil Igor Zajaček z Mestskej polície Trenčín.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy