Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bitka v Seredi! Útočníci si vybavovali účty s pištoľou a nožmi
Zdielať na

Bitka v Seredi! Útočníci si vybavovali účty s pištoľou a nožmi

V Seredi sa počas víkendu brutálne pobili dve rodiny. Šesť útočníkov si prišlo vybaviť účty s pištoľou a nožmi. Záchranárov museli privolať na miesto až trikrát!

Prišli robiť cigánsky súd

Podľa napadnutej rodiny došlo k incidentu veľmi rýchlo. Do domu vtrhli štyria muži a dve ženy, ktorí sa chceli pomstiť kvôli údajnej nevere. "Prišli robiť cigánsky súd a takto to dopadlo. Vytiahli pištoľ a začali strieľať," povedala známa napadnutej rodiny.

"Po incidente utrpel jeden muž bodné zranenie a bol prevezený na ošetrenie," potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Po ošetrení však podpísal revers a vrátil sa domov.

Medzitým na miesto incidentu dorazila polícia, ako aj záchranka. Tá mala ratovať údajne postreleného muža, no táto informácia sa nepotvrdila. "Toho však na mieste nenašli, a tak ošetrili pani s úrazom hlavy, ktorá odmietla transport do nemocnice," povedal hovorca Operačného strediska ZZS Boris Chmel.

Záchranka prišla ešte 2-krát

Išlo o matku bodnutého muža, ktorá svojho syna počas incidentu údajne bránila pred palicami vlastným telom. Neskôr k nej polícia privolala záchranku aj po druhýkrát. Napokon ju predsa len transportovali do galantskej nemocnice.

Keď sa dozvedela, že jej zranený syn z nemocnice odišiel, taktiež sa vrátila domov. V rodinnom dome, kde k incidentu došlo, ako aj v jeho okolí, polícia zaistila náboje a rôzne iné dôkazy.

Medzitým jedna žena z napadnutej rodiny skolabovala a tak privolali záchranku aj po tretíkrát. "Aj táto žena odmietla prevoz a utiekla zo sanitky," doplnil Chmel. 

Prípad už rieši polícia

To už dochádzala trpezlivosť pravdepodobne aj samotnej polícii. Tá sa snažila predviesť na výsluch napadnutých, ako aj svedkov. Hlavu rodiny však chceli sprevádzať viacerí, najmä ženy, ktoré sa nevedeli dohodnúť.

Polícia už začala trestne stíhanie vo veci ublíženia na zdraví ako aj  porušenia  domovej slobody. "Ako aj pre nebezpečné vyhrážanie," doplnila Kredatusová. Polícia po útočníkoch pátra.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy