Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mladá žena vošla do obchodu a - strieľala. Dvaja zranení
Zdielať na

Mladá žena vošla do obchodu a - strieľala. Dvaja zranení

Pôsobila pokojne a dokonca sa bez problémov zhovárala s nakupujúcimi. Nikto by nečakal, že situáciu zvrtne takmer na tragédiu. Zrazu len vošla do obchodu a strieľala ako šialená. Parkovisko pred obchodom sa za pár minút zaplnilo policajtmi...

Všetko sa zmenilo v priebehu chvíle

V americkom meste Gig Harbor krútia ľudia hlavami. Nenápadná žienka tu má totiž na svedomí šialenú streľbu v nákupnom centre. "Pýtala som sa jej, či si nechce kúpiť lístky. Bola neuveriteľne pokojná. Iba povedala - dnes nie. A vošla do obchodu," popisuje stav ženy svedkyňa streľby Peggy Ensor.

Žena vošla do obchodu a začala strieľať. "Jačala, vrieskala, nerozumela som, čo kričí. Odrazu jej len vyleteli ruky a ozývalo sa bum, bum, bum. Potom som sa dozvedela, že strelila dvoch mužov," hovorí ďalej. Žena zranila dvoch mužov, 76-ročného trafila do nohy a 30-ročného muža zasiahla guľka do brucha.

Odvaha nakupujúcich

"Ležali v kaluži krvi. Pozrela sa na mňa a mne došlo, že možno nebude chcieť svedka a teraz zastrelí aj mňa," tvrdí Peggy, ktorá sa v tom momente dala na útek. Nakupujúci však mali šťastie - vďaka odvahe niektorých z nich, ktorí sa na strelkyňu vrhli a sadli si na ňu, aby mali nad ženou kontrolu.

Sanitka odviezla postrelených mužov do mestskej nemocnice, ženu zatkli a strážnici pozbierali potrebné dôkazy. Zákazníkom až postupne dochádzalo, čo sa vlastne práve odohralo. Podľa polície však nemá žena žiadny záznam v trestnom registri, ale pravdepodobne bude mentálne narušená.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy