Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sedem ľudí v jednom aute. Futbalisti havarovali, jeden mŕtvy!
Zdielať na

Sedem ľudí v jednom aute. Futbalisti havarovali, jeden mŕtvy!

Cesta z futbalového zápasu sa pre mladíkov z Nitrice pri Prievidzi skončila nešťastne. Auto, v ktorom sa viezli, havarovalo len dva kilometre pred ich rodnou dedinou. Vodič sa pri predbiehaní čelne zrazil s oproti idúcim autom. Vinník nehody zomrel na mieste. V aute viezol šiestich chlapcov. Jedného dokonca v kufri.

Chlapci sa vracali zo zápasu

Osem zranených a jeden mŕtvy. Taká je bilancia nehody, ktorá sa stala za Dolnými Vestenicami. Mladí futbalisti vo veku 10 až 15 rokov sa vracali zo zápasu. Dva kilometre pred dedinou v ktorej bývali prešlo auto v ktorom sa viezli do protismeru.

"Tridsaťdeväťročný vodič jazdiaci na aute značky Renault sa nestihol pri predbiehaní zaradiť a čelne sa zrazil s oproti idúcim autom značky Audi," povedal trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička. "Predbiehal kolónu, robil "myšičky" a ako nás zbadal v poslednej chvíli, otočilo ho tak, že nám odtrhlo celé koleso," tvrdí jedna z účastníčok nehody.

Pripútaný bol len 1 chlapec

Napokon sa obidve vozidlá prevrátili a ostali mimo vozovky v kanáloch. Vodič Renaultu mimoriadne riskoval napriek tomu, že mal auto plné mladých chlapcov. Pripútaný bol len jeden z nich. "V aute bolo až 7 osôb, išlo o mladých chlapcov," povedal veliteľ hasičov Ľuboš Hanus.

Náraz bol taký silný, že vodiča vyzulo z topánok. Odtrhlo sedačku, v ktorej sedel a tá spolu s ním vyletela z auta. Na mieste bol mŕtvy. Šesť chlapcov utrpelo ťažké zranenia. V nemocniciach bojujú o ich životy. "Dvaja 15-roční chlapci sú vážne zranení," potvrdil riaditeľ bojnickej nemocnice Ladislav Gerlich. Manželský pár sediaci v druhom aute sa zranil ľahko.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy