Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čelná zrážka áut v Slovenskom raji, päť zranených
Zdielať na

Čelná zrážka áut v Slovenskom raji, päť zranených

Hneď dva vrtuľníky a dve sanitky museli večer zasahovať pri obci Stratená v okrese Rožňava. Po zrážke dvoch áut boli do nemocníc v Poprade, Banskej Bystrici a Košiciach prevezení piati cestujúci. Boli to turisti z USA a Kanady.

Vážne sa zranil malý chlapček

Štyridsaťjedenročná vodička Mazdy  na vodorovnom úseku v mierne ľavotočivej zákrute pravou stranou vozidla zišla mimo cesty na nespevnený povrch, odtiaľ späť na vozovku, kde dostala šmyk. Ľavou časťou vozidla narazila do prednej časti oproti idúcej Toyoty Yaris, ktoré šoféroval 31-ročný vodič.

Vážne sa pritom zranil jej 5-ročný synček. Toho museli previezť leteckí záchranári do Košíc. Ťažko sa zranila aj samotná vodička, momentálne leží v banskobystrickej nemocnici.

V autách nesedeli Slováci

Vodič a spolujazdec z druhého auta sa podľa informácií Martiny Molčanovej zranili ľahko, rovnako aj aj ďalšie dve deti z prvého auta. Hlavný ťah v smere od Rožňavy na Poprad bol vyše dvoch hodín uzavretý. Príčiny a priebeh nehody vyšetrujú policajti.

Zaujímavosťou je, že ani v jednom aute sa neviezli občania Slovenska. Podľa našich informácií sa zranili obyvatelia Spojených štátov a Kanaďania, ktorí tu v blízkosti kempovali.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy