Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zdrogovaný motorkár (26) zrazil 4 ľudí, chorú ženu takmer zabil!
Zdielať na

Zdrogovaný motorkár (26) zrazil 4 ľudí, chorú ženu takmer zabil!

Cesta od lekára sa stala takmer osudnou 59-ročnej žene a jej trom susedom vo Veľkých Túrovciach. Pani Mária vystupovala z auta so zranenou nohou, pričom jej pomáhali ochotní susedia. V tej chvíli do nich narazila motorka, ktorú riadil 26-ročný muž. Štyria ľudia skončili v nemocnici.

Auto stálo pred domom

Pani Máriu viezla suseda so zraneným kolenom na pohotovosť. Všetko sa udialo, keď sa po ošetrení vrátili späť a zastavili pred domom. "Prišiel manžel a susedkin manžel, že pani pomôžu vystúpiť, lebo nevládala na tú nohu stúpiť," tvrdí pani Monika. 

"Mamu zobrali na röntgen a keď prišla domov, už ju brali späť," tvrdí dcéra zranenej 59-ročnej ženy. Auto stálo pred jedným z domov. Vo chvíli, keď susedia žene pomáhali vystúpiť von, prirútil sa motokár, ktorý vrazil rovno do nich.

"Celé sa to udialo veľmi rýchlo. Motorkár išiel veľmi rýchlo," doplnila pani Monika. Ťažký stroj trafil otvorené dvere na aute. Druhý, 39-ročný sused si život zachránil tým, že vyskočil do výšky a motorka pod ním vraj preletela. Pani Monika stihla uhnúť a pritom si zlomila ruku.

Dvaja ľudia sa zranili ťažko

"Ja som cítila, že mňa obšuchla tá motorka, možno to bol krok a bolo by to chytili aj mňa," vysvetľuje ďalej pani Monika. Po silnom náraze motorkár letel ešte asi 50  metrov.

,,Vodič motocykla, ktorý jazdil na motorke bez prideleného evidenčného čísla, utrpel pri nehode ťažké zranenia," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Štyridsaťtriročný sused sa tiež zranil ťažko. Aj pani Mária v nemocnici bojuje o život. Momentálne je v umelom spánku. Podľa informácii TV JOJ 26-ročný motorkár Norbert mal pri sebe injekčnú striekačku s drogou. Polícia vyšetruje aj to, či riadil motorku pod vplyvom omamných látok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Veľké Túrovce_nehoda_motorkár_4 zrazení_auto_plech_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy