Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na mol opitý vodič zrazil dôchodcu (86) a ušiel
Zdielať na

Na mol opitý vodič zrazil dôchodcu (86) a ušiel

Starší pán práve prechádzal cez cestu, keď doňho vpálilo auto. za jeho volantom sedel poriadne podgurážený muž, ktorý sa však neobťažoval zastaviť a skontrolovať zrazeného chodca. Miesto toho dupol na plyn a z miesta ušiel. Policajtom však netrvalo dlho a mali ho v rukách. Namerali mu viac ako 3 promile!

Zrazeného obišiel a spokojne odišiel

"Odzadu do mňa narazil, som tak spadol, som ruky mal pred sebou, lebo by som si bol hlavu rozbil. Noha sa mi pod koleso dostala," popisuje chvíle hrôzy 86-ročný zrazený chodec Jozef. Po zrážke ostal ležať na zemi. Vodič však len cúvol, obišiel muža a pokračoval si v ceste ďalej.

"Som sa postavil na nohy a on odišiel preč," dodáva Jozef. Zrazenému ošetrili nohu v nemocnici. Za unikajúcim vodičom však okamžite vyrážali peršovskí policajti. 51-ročného muža zablokovali na neďalekej ulici.

Tri promile alkoholu...

A výsledok dychovej skúšky? Mužovi v dychu namerali viac ako 3 promile! "Nič sa nestalo, nebudem sa k tomu vyjadrovať a dajte mi pokoj," komentoval opilec. "Vodič je obvinený z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky a stíhaný bude v superrýchlom konaní," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Tomu hrozí 1-ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy