Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tragédia! Pri havárii zomrel otec (†26), jeho deti (1, 2) sú zranené
Zdielať na

Tragédia! Pri havárii zomrel otec (†26), jeho deti (1, 2) sú zranené

Cesta mladej rodiny s dvomi malými deťmi na nákupy sa tragicky skončila pri Beladiciach. 26-ročný vodič totiž z doteraz nezistených príčin prešiel do protismeru a skončil v priekope. Nehodu neprežil, navyše jeho 23-ročný manželka, 10-mesačné bábätko a takmer dvojročný syn sa ťažko zranili...

V priekope sa niekoľkokrát prevrátili

Cestu rodiny z Beladíc do Zlatých Moraviec predčasne ukončila strašná havária. 26-ročný otec prešiel z doteraz nezistených príčin do protismeru, v plnej sile vrazil do dopravnej značky a skončil v priekope. Tu však cesta neskončila a auto sa rútilo ešte zhruba sto metrov ďalej, pričom sa niekoľkokrát prevrátilo.

Po náraze ostalo auto kompletne zdemolované. Po príchode záchranárov na miesto sa snažili ťažko zraneného muža vrtuľníkom previesť do nitrianskej nemocnice, po asi hodine však muž zraneniam podľahol.

Celá rodina sa ťažko zranila, otec zomrel

Ťažko sa zranila aj jeho 23-ročná manželka, ktorá sedela na strane spolujazdca. Dušanko, ktorý má v auguste osláviť dva roky, skončil rovnako s vážnymi zraneniami v nemocnici, kde ho museli okamžite operovať. Jeho braček, len 10-mesačný Adrián sa tiež vážne zranil.

Presné príčiny tejto mimoriadne tragickej nehody vyšetruje polícia, doteraz sa nevie, prečo prešiel vodič do protismeru, či išiel rýchlo a čo sa stalo. Mladý otec vraj bol skúsený a opatrný vodič.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy