Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mladík (†32) šiel skontrolovať vozík, zabila ho dodávka
Zdielať na

Mladík (†32) šiel skontrolovať vozík, zabila ho dodávka

Na diaľnici na výjazde z Nitry sa v piatok stala smrteľná dopravná nehoda. 32-ročný muž mal za svojím autom prívesný vozík. Na chvíľu na diaľnici postál a vystúpil z auta. Do vozíka však v plnej rýchlosti narazila dodávka. Mladý muž zraneniam na mieste podľahol.

Mladík veľmi riskoval...

Mladík napravil náklad na prívesnom vozíku. Keď už chcel nastúpiť do svojho auta, v poslednej chvíli do neho vrazila dodávka, ktorá ho pritlačila o jeho auto.

Na prívese bola naložená sedacia súprava, ktorá sa pravdepodobne uvoľnila a mladík chcel náklad napraviť. Vodič dodávky vraví, že si odstavené auto na diaľnici vôbec nevšimol, lebo výhľad mu zakrývalo nákladné auto, ktoré išlo pred ním.

Mladý vodič veľmi riskoval, keď odstavil auto na diaľnici a vystúpil bez reflexnej vesty a na cestu nedal ani výstražný trojuholník. Spoliehal sa na to, že náklad na vozíku veľmi rýchlo napraví a bude pokračovať v jazde. Podľa lekára zrejme podľahol zraneniam hneď po zrážke.

V aute boli ešte 2 ľudia

Polícia vyšetruje, aký je podiel viny vodiča, ktorý stál neoznačený na diaľnici a šoféra dodávky. Prípad vyšetruje aj súdny znalec, ktorý zisťuje aj to, či 58-ročný vodič dodávky nešiel príliš rýchlo a či mohol zrážke zabrániť.

Iba niekoľko stoviek metrov od miesta nešťastia sa nachádza odstavné parkovisko. V aute, do ktorého vrazila dodávka, sa viezli ďalší dvaja mladí ľudia, ktorí boli tiež ľahšie zranení.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Mladík_Nitra_diaľnica_prívesný vozík_dodávka_náraz_smrť_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy