Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dráma v Bratislave! Opilec (41) ohrozoval mladú ženu zbraňou
Zdielať na

Dráma v Bratislave! Opilec (41) ohrozoval mladú ženu zbraňou

Bratislavských policajtov v stredu na Tehelnú ulicu zavolala mladá žena. 41-ročný opitý muž sa jej mal vyhrážať zabitím a pred nosom mávať samopalom. Keďže bol ešte k tomu aj údajne agresívny, napokon použili donucovacie prostriedky. Viac prezradí k prípadu Dalibor Skladan.

Policajti vtrhli do bytu

Pohotovostnú jednotku privolala mladá žena skoro ráno. Podľa jej slov ju ohrozoval opitý muž a vyhrážal sa zabitím aj jej rodinným príslušníkom. V byte sa tak nachádzali viaceré osoby, čo situáciu navyše komplikovalo. Útočník odmietol spolupracovať s políciou, preto musela vtrhnúť do bytu.

Zbrane mal v legálnej držbe

"Proti osobe boli použité donucovacie prostriedky, nakoľko nereagovala na výzvy polície," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár. To, že bol muž ozbrojený, sa napokon potvrdilo. Pištoľ mužom zákona aj odovzdal, údajný samopal, ktorý mal mať tiež, sa však doteraz nenašiel.

Krátku guľovú zbraň kalibru 9mm a automatickú zbraň kalibru 7,62mm mal však v legálnej držbe. V prípade prebiehajú procesné úkony, podozrivý sa v súčasnosti nachádza na policajnom oddelení. Za prečin nebezpečného vyhrážania mu hrozí trest odňatia slobody od 6 mesiacov až na tri roky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy