Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šialenec zastrelil mladého suseda pre hlasnú hudbu!
Zdielať na

Šialenec zastrelil mladého suseda pre hlasnú hudbu!

Vraždu môže vyprovokovať naozaj čokoľvek - dokonca aj hlasná hudba. Neveríte? Smutným dôkazom sa stal prípad mladíka, ktorý práve pre ňu prišiel o svoj život. Jeho susedovi tak liezla na nervy, že si zobral zbraň a mladého muža pripravil o život. Do rúk súdu sa dostalo video, na ktorom udalosti osudnej noci samotný šialenec nakrútil...

Zvyšok života strávi v base

Doživotie! Tak znelo rozhodnutie súdu. Raula Rodrigueza uznal súd vinným z vraždy učiteľa Kellyho Danahera po takmer dvoch rokoch.

Vrah sa pôvodne obhajoval, že konal v sebaobrane. Udalosti osudnej noci však odhalilo video, ktoré si, paradoxne, sám nakrútil. Vidieť na ňom, ako sa páchateľ približuje k obeti so zbraňou v ruke. Počuť výstrel a hlas ďalšieho muža. 

Očitý svedok vraždy bol na mol

Celú vraždu na vlastné oči videl aj kamarát obete. Ten sa stal kľúčovým svedkom celého procesu. Rodrigueza mal slovne provokovať. Bol však opitý a z noci si nič nepamätá. "Morí ma to už dva roky. Snáď sa mi konečne podarí cez to preniesť. Cítim obrovskú vinu," priznáva sa očitý svedok vraždy.

Ukončenie procesu je zadosťučinením aj pre manželku zavraždeného. "Milujem svojho muža. Veľmi mi chýba a viem, že tu dnes s nami bol a pomohol nám vyhrať," dodáva po vynesení rozsudku.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

isifa.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy