Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pozor na červenú, za rohom sú zelení...
Zdielať na

Pozor na červenú, za rohom sú zelení...

Ponáhľanie sa za volantom vie vyjsť niekedy poriadne draho. Obzvlášť, keď sa ponáhľate tak, že svojím autom prejdete na červenú. Svoje o tom vedia po utorkovom ráne hneď niekoľkí vodiči v Bratislave.

Vodiči policajtov "potešili"

V skorých utorkových hodinách vyrazili policajti do ulíc hlavného mesta. Cieľ bol jasný, dohliadať na vodičov, či správne prechádzajú cez svetelnú signalizáciu. Žiaľ, v priebehu niekoľkých minút zachytili policajti hneď viacerých vodičov, ktorí porušili pravidlá cestnej premávky a bezohľadne prešli na červenú.

Sú farboslepí?

Výhovorky boli rôzne. V prvom prípade si vraj vodič nevšimol, že semafór už nie je oranžovej farby. Za svoju "farbosleposť" zaplatil trojmiestnou sumou, a to presne 150 eur.

Horšie dopadol vodič z Komárna, ktorý ignoroval niekoľkosekundové svietenie intenzívnej červenej farby. Za tento priestupok, žiaľ, prišiel o vodičské oprávnenie.

Nezodpovední a nepoučiteľní nie sú len vodiči osobných áut. Aj vodič mestskej hromadnej dopravy, ktorý s plne naloženým autobusom cestujúcich prešiel na červenú, si vyslúžil mastnú pokutu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy