Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ján odišiel za prácou a už sa nevrátil...
Zdielať na

Ján odišiel za prácou a už sa nevrátil...

Ján z Topoľčian odišiel za prácou do zahraničia, ale nevrátil sa a vôbec sa neozýva. Vzal všetky úspory a jeho družka Darina sa bojí, že by mu mohol niekto ublížiť. Polícia začala po Jánovi pátrať už aj v okolitých štátoch.

Za prácou do sveta

Ján odišiel z domu preto, že si tu nemohol nájsť žiadnu prácu. Mal viac ako 50 rokov a keď už strácal  nádej na prácu, rozhodol sa skúsiť šťastie v zahraničí. "Pre veľkú nezamestnanosť musel odísť pracovať do zahraničia, aby sme sa mali lepšie," sťažuje sa jeho družka Darina Miháliková.

Muž sa svojej partnerke predtým ozýval každý deň. Momentálne sa však už týždeň neozval. Pani Darina má strach, pretože Ján mal pri sebe pomerne vysokú hotovosť. Bojí sa, že peniaze mu mohol niekto ukradnúť a jej druhovi ublížiť.

Neozval sa už vyše týždňa

Polícia predpokladá, že Ján by sa mohol nachádzať v niektorom z okolitých štátov. Už vyhlásila pátranie v cellom Šhengenskom priestore pomocou systému Sirene.

"Akékoľvek informácie k pobytu alebo pohybu nezvestného muža je možné podať polícii na čísle 158 alebo ktoromkoľvek policajnom útvare," povedala Renáta Čuháková z nitrianskej polície.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy