Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V rieke našli utopeného Jána (†60), telo bolo zachytené o konáre
Zdielať na

V rieke našli utopeného Jána (†60), telo bolo zachytené o konáre

V rieke Nitra dopoludnia našli utopeného muža. Telo bolo vo vode podľa predbežných zistení iba zopár hodín. Hasiči ho dostali von z asi štvormetrovej hĺbky. Aj napriek tomu, že nemal pri sebe doklady, policajti už zistili, že ide o 60-ročného Jána.

Telo bolo zachytené na povrchu rieky Nitra o konáre. V tých miestach má voda zhruba 4-metrovú hĺbku. "Tam o ten pilier bol zacvaknutý," tvrdí miestny rybár. Podľa svedkov mŕtvy muž bol vo vode iba zopár hodín. Policajtom prišli na pomoc aj hasiči a muža pomocou člna dostali na breh.

Policajti po ňom pátrali od piatku

Či muž  do rieky spadol náhodne pri prechádzke, alebo sa rozhodol takto ukončiť svoj život zatiaľ jasné nie je. Mŕtvy nemal pri sebe žiadne doklady, a preto sa hneď  nevedelo o koho ide. Nezvestný bol však 60-ročný muž z Nitry a jeho manželka to nahlásila na polícii. Neskôr sa ukázalo, že mŕtvy muž je skutočne hľadaný Ján. "Po mužovi sme pátrali od včerajšieho večera," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Podľa našich informácii bol pán Ján ťažko chorý. Údajne sa so svojím utrpením nedokázal vyrovnať, je teda možné, že si takýmto spôsobom siahol na život.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy