Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zlatý lup z Bratislavy! Podnikateľov obrali o 178 tisíc eur
Zdielať na

Zlatý lup z Bratislavy! Podnikateľov obrali o 178 tisíc eur

Tak takúto lúpež si zrejme naše hlavné mesto ani nepamätá. Vo štvrtok ráno totiž na Pražskej ulici vystúpili z čierneho Audi dvaja muži, jeden so zbraňou v ruke. Prepadli tak posádku ďalšieho auta a suma, o ktorú sa obohatili, je závratná. 178 tisíc eur!

Zobrali im 178 tisíc eur!

Podľa bratisslavského hovorcu Františka Peczára zastavilo čierne Audi 80 bez evidenčných tabuliek vedľa ďalšieho auta, Octavie na frekventovanej bratislavskej ulici. Celá akcia pritom prebehla prihladko a prirýchlo. Zrejme páchatelia išli na istotu....

Z auta vystúpili dvaja muži, jeden z nich držal v ruke krátku guľovú zbraň. Posádka auta im v obave o život vydala hotovosť vo výške neuveriteľných 178 tisíc eur.

Polícia zverejnila popis páchateľov

Páchatelia následne zmizli v aute v smere na Patrónku. Polícia po nich stále pátra. Zverejnila aj ich popis. Obaja muži mali byť asi 175 cm vysokí, jeden z nich štíhlej postavy s krátkymi vlasmi a čiernou šiltovkou, v tmavom oblečení, držal zbraň striebornej farby. Druhý z nich zase holohlavý, oblečený v tmavom elegantnom oblečení.

Ak ste ich videli alebo máte informácie, ktoré by polícii pomohli, neváhajte ju kontaktovať na tel.č. 158 či na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Prípadu sa venujú aj reportéri večerného spravodajstva! Sledujte nás!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy