Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Alkohol, lieky, depresie. Ivan (23) škrtil kamaráta pre 800 eur
Zdielať na

Alkohol, lieky, depresie. Ivan (23) škrtil kamaráta pre 800 eur

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Ivan a Rado sa sprvu poznali len z videnia z protialkoholického liečenia. Po čase sa však stretli v krčme a kamarátsky si spolu vypili. Skončilo to však oveľa horšie. Pre peniaze chcel totiž Ivan kamaráta uškrtiť a telo hodiť do rieky...

Kamaráti z protialkoholického

Hoci má Ivan len 23 rokov, za sebou má už peknú históriu na psychiatrii. Liečil sa tu totiž už 10-krát! Všetko kvôli silným depresiám pre ťažkú prácu v Anglicku. Roky vstával ráno o pol štvrtej a pracoval deň čo deň dlho do noci. Zlom predstavoval moment, keď depresie zaháňal alkoholom.

Neskôr sa z tejto závislosti musel pochopiteľne liečiť. Na protialkoholickom sa spoznal s o niečo starším Radoslavom. A keď náhodou na seba narazili v pohostinstve v Snine, kamarátsky si spolu vypili. "Bol to skrat. Ľutujem to, samozrejme. Za triezva by som to neurobil," komentoval o niečo neskôr Ivan.

Chcel ho uškrtiť a hodiť do rieky

Radoslav dal totiž kamarátovi spočítať hotovosť, ktorú mal pri sebe. Išlo o 800 eur. A Ivan bol práve bez peňazí. "Bol som opitý a keby som tie peniaze nepočítal, možno by som to neurobil," spomína ďalej Ivan. Keď s Radom odišli ďalej popíjať k rieke, zaútočil naňho.

Začal ho škrtiť a vyhrážal sa, že telo hodí do rieky. Napokon mu peňaženku aj s peniazmi vytrhol a utiekol. Policajti ho však dolapili. Mladíkovi teraz za zločin lúpeže hrozí 2 roky za mrežami. Obaja muži však veria, že to tak ďaleko nedôjde a všetko ľutujú.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy