Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Na košickom Luniku IX. sa zatýkalo
Zdielať na

VIDEO: Na košickom Luniku IX. sa zatýkalo

Približne pätnásť policajných áut v pondelok prekvapilo obyvateľov košického sídliska Luník IX. Policajti pátrali po páchateľoch trestnej činnosti, ukradnutých veciach a odhaľovali priestupky. Viac mužov zákona sa nachádzalo na rôznych miestach v košickom kraji.

Jeden zatknutý muž, vypátranie niekoľkých osôb a viac ako 150 priestupkov. To je výsledok včerajšej bezpečnostnej akcie na území košického kraja.

Odhaľovanie kriminality

Policajti sa zamerali na odhaľovanie kriminality, ktorá trápi bežného občana. Cieľom bolo zamedziť najmä pouličnú kriminalitu, ale aj dopravné priestupky, či ochrániť majetok ľudí pred krádežami.

Zatýkanie na Luniku IX

Najviac policajtov však smerovalo na košický Lunik IX. Obyvatelia známeho sídliska sa len nechápavo prizerali a zhromažďovali pod tamojšími panelákmi. Policajti sa rozpŕchli po zdevastovaných budovách a hľadali páchateľov trestnej činnosti. "Policajti na Luniku IX. vypátrali 53-ročného Košičana, na ktorého bol vydaný príkaz na dodanie do VOTS (Výkon trestu odňatia slobody). Policajti ho odovzdali Ústavu na výkon väzby a Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Košiciach," uviedol hovorca košických policajtov Alexander Szabó. 

V uliciach bolo počas akcie viac ako 400 policajtov. Aj prostredníctvom podobných kontrol by mali prispieť k odhaľovaniu trestnej činnosti.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy