Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zlodeji vykradli pizzeriu, o život takmer prišiel syn majiteľa (15)
Zdielať na

Zlodeji vykradli pizzeriu, o život takmer prišiel syn majiteľa (15)

Majiteľa pizzerie v obci Zbehy sledovalo neznáme auto. Neskôr zistil, že ho vykradli a vzali mu niekoľko tisíc eur. V čase krádeže bol v dome aj syn majiteľa. Páchatelia, ktorí boli ozbrojení nožom, chlapca našťastie nenašli.

Zlodeji boli ozbrojení

Majiteľ pizzerie je presvedčený o tom, že páchatelia ho museli sledovať. Vyčkali na vhodnú chvíľu a do jeho podniku sa vlámali počas noci. Do budovy vošli cez záchodové okienko a najviac ich zaujímali peniaze.

Vlámali sa tam v čase, keď tam mal majiteľ uloženú najvyššiu tržbu z celého mesiaca. Škoda, ktorá mu vznikla, je preto vysoká. "Vylámali automaty a odniesli si 4000 eur," tvrdí poškodený.

Neskôr majiteľ našiel u seba aj veľký nôž, ktorý tam zanechali zlodeji. Potom si uvedomil, že zlodeji sa pravdepodobne s týmto nožom blížili k jeho synovi, ktorý bol v čase krádeže v budove.

Majiteľ ponúka odmenu

Vtedy si uvedomil, že škoda ktorá mu vznikla, je vlastne zanedbateľná v porovnaní s tým, čo sa mohlo stať, ak by zlodeji našli jeho 15-ročného syna. Našťastie páchatelia utiekli cez jedno z okien hneď, ako sa im podarilo získať peniaze.

Okradnutý majiteľ je ochotný zaplatiť až 5000 eur človeku, ktorý mu dá informácie o týchto páchateľoch. Povedal dokonca, že by ich vyplatil aj zlodejom, ktorí u neho kradli, ak by mu povedali, kto ich do jeho prevádzky poslal.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Policajné auto_nápis polícia_ilustračné foto_bytovka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy