Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hlavne nenápadne, povedal si zlodej... a vypátrali ho!
Zdielať na

Hlavne nenápadne, povedal si zlodej... a vypátrali ho!

Kamera prievidzských mestských policajtov nasnímala priamo pri čine zlodeja – babráka. Mladík si na krádež vybral auto stojace pod lampou, ktoré bolo monitorované kamerami. A tak len pár minút po tom, ako otvoril dvere na aute, mal spoločnosť.

Zlodeja odhalila mestská kamera

Pod lampou býva najväčšia tma. Zrejme toto si pomyslel mladík, ktorý sa pokúsil vlámať do Favoritu. Zabudol však na kameru mestskej polície.

Partia mladíkov najskôr postávala pri bytovke. Jeden z nich sa potom rozhodol, že sa násilím dostane do zaparkovaného auta. Snažil sa byť nenápadný, ale práve toto jeho správanie zaujalo operátora mestskej polície.

Dvere auta mladík však neotvoril

Mestskí policajti okamžite vedeli, že má niečo za lubom. Nemýlili sa. Vzal drôt a podišiel k autu. S dverami sa pasoval niekoľko minút. Otvoriť sa mu ich ale nepodarilo.

Netrvalo dlho a na miesto prišla hliadka mestskej polície. Mladík sa ku všetkému priznal. Mestskí policajti v tomto prípade mladíka doriešili dohovorom.

Podobný prípad sa už na sídlisku stal

Podobný prípad sa na tomto sídlisku stal aj pred pár mesiacmi. Aj vtedy policajti sledovali priamo v akcii rovnako nešikovných zlodejov. O pár minút im už boli v pätách mestskí policajti. Chytili ich za pomoci psa.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Prievidza_zlodej_auto_Favorit_bezpečnostná kamera

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy