Polojasno
13°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Manželov prepadli a zviazali lupiči so samopalmi!
Zdielať na

Manželov prepadli a zviazali lupiči so samopalmi!

Manželský pár z okolia Topoľčian vo vlastnom dome brutálne prepadli lupiči. Muži so samopalmi k nim vtrhli pred polnocou. Chceli získať peniaze. Šokovaných manželov zviazali a v dome narobili poriadny neporiadok. Ukradli viac ako 8-tisíc eur.

Hľadali trezor s peniazmi

Traja maskovaní lupiči so samopalmi v rukách sa do domu dostali cez bočnú bránu. Manželov prekvapili vo chvíli, keď pozerali televízor. Lupiči im zviazali s páskou aj nohy v členkoch. Neustále na nich mierili so samopalmi. Majiteľa domu sa pýtali, kde má trezor a peniaze.  

Pán si myslel, že zlodeji sa zmýlili. Doma totiž trezor nemajú  a nepatria ani k bohatým ľuďom. Ozbrojení muži prešli celý dom. Všetko vraj trvalo asi 40 minút. Podarilo sa im nájsť okolo 8-tisíc eur. Potom manželov zatvorili v malom šatníku.  

Boli to profesionáli

Páchatelia po sebe zahladili aj  stopy. Všade porozlievali saponáty, nechali pustenú vodu a porozsýpali korenie. Aj v šatníku, kde manželov zatvorili, boli rozliate saponáty. Žene sa aj vďaka tomu podarilo vyslobodiť z pút a utekala k susedom pre pomoc.

Z brutálneho prepadu sa rodina bude  ešte dlho spamätávať. Polícia po páchateľov intenzívne pátra. Akékoľvek informácie, ktoré mužom zákona pomôžu, môžete nahlásiť na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Policajné auto_zaparkované_prepad_policajti_ilustračné

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy