Skoro jasno
17°
Bratislava
Mladíci (28, 19) okradli starenku, policajti museli strieľať...
Zdielať na

Mladíci (28, 19) okradli starenku, policajti museli strieľať...

Policajtom v Novom Meste nad Váhom sa v priebehu tohto roka podarilo už po tretíkrát dolapiť páchateľa bezprostredne po spáchaní zločinu. Na ich pohotovosť teraz doplatili dvaja zlodeji z Brezovej pod Bradlom. Za bieleho dňa prepadli 79-ročnú ženu. Počas naháňačky neváhali policajti použiť zbrane...

Padlo 6 varovných výstrelov

"Toto sa mi stalo, že mi vytrhli igelitovú tašku, v ktorej som mala peňaženku... Veľmi ďakujem našim novomestským policajtom," komentovala prepadnutá žena. Mladíci ju totiž okradli rovno vedľa supermarketu. Keďže náhodný okoloidúci privolal ihneď policajtov, tí vedeli, že páchatelia nemôžu byť ďaleko.

A všimli si dvoch podozrivých mužov, ktorí začali utekať cez pole. Policajti vystúpili a začala sa naháňačka. Jedného z mladíkov dolapili, keď zaznelo šesť varovných výstrelov, druhého dolapili o niečo neskôr.

Ľutujem to, ale to nie ja...

"Tak ľutujem to, no čo. Ja som to nespravil, to ten dotyčný, ten druhý vedľa mňa," povedal jeden zo zadržaných mladíkov. Na otázku, prečo začal utekať, odpovedal: "Nechajte tak..."

28-ročný Ján a 19-ročný Lukáš, obaja z Brezovej pod Bradlom už majú za sebou kriminálnu minulosť. Podľa informácií Ľuba Trautenbergera nebola táto lúpež ani zďaleka ich prvá.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy