Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Fantóm v Komárne? Muž prepadol a okradol dve ženy
Zdielať na

Fantóm v Komárne? Muž prepadol a okradol dve ženy

V priebehu uplynulej noci sa odohrali v uliciach Komárna až dve lúpeže. Pravdepodobne jeden a ten istý muž si v centre mesta trúfol na 75-ročnú a 50-ročnú ženu. Zozadu ich ovalil po hlave a ukradol im kabelky.

Sedemdesiatpäť ročná dôchodkyňa sa večer krátko po ôsmej vracala domov, keď ju zrazu úder zozadu takmer zvalil k zemi. "Ani stopy som nepočula, len toľko, že na hlavu a že som bola celkom krvavá, všetko," hovorí o prepade dôchodkyňa.

Rana do zátylku

Rana do zátylku ju úplne dezorientovala, políciu aj záchranku zavolal mladík z blízkeho domu. V taške, ktorú jej neznámy páchateľ zobrala mala okrem dokladov a mobilu aj peňaženku.

Len o pár hodín neskôr si o dve ulice ďalej neznámy muž vybral ďalšiu obeť. Žena kráčala po chodníku vysvietenej hlavnej ulice. Bola už len pár krokov od svojho vchodu, keď sa scenár zopakoval. "Registrovala som, že niekto za mnou uteká. Tak som sa otočila, hovorím, čo je  čo je a už som bola na zemi. Dostala som ranu do hlavy," hovorí druhá prepadnutá žena. 

Hrozí mu 7 - 12 rokov

Muž strednej postavy, oblečený v tmavom, 50-ročnej žene rozbil tvár a ukradol kabelku. V nej mala doklady, približne 35 eur a stravné lístky. Mužovi hrozí sedem až dvanásť rokov. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy