Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zlodeji bez srdca asi nemajú radi deti
Zdielať na

Zlodeji bez srdca asi nemajú radi deti

Nepríjemné prekvapenie pripravili zlodeji deťom z materskej školy v Hronovciach. Vlámali sa dovnútra a ukradli rôznu techniku. Ale nepohrdli napríklad ani fixkami. Okrem toho narobili taký neporiadok, že škôlku museli na jeden deň zatvoriť.

Zlodejom sa podarilo vypáčiť bezpečnostné dvere a tak sa dostali do škôlky. "Vykradli ju, no ale to je hrozné!... Vypáčili dvere!... Som veľmi smutná," štebotali deti, ktorým vlamači pokazili náladu.

Ukradli aj tabuľu

Zlodeji celú budovu obrátili hore nohami. Porozhadzovali hračky, vyhádzali všetko zo skríň. Odniesli si hlavne elektroniku, ale nepohrdli ani maličkosťami. "Vzali televízor, monitor, fixky, hrniec, ešte aj tabuľu," vypočítava škody riaditeľka materskej školy v Hronovciach  Silvia Szépeová.

Prázdnej pokladničke sa zlodeji nepotešili...

V kancelárii išli  po peniazoch. Vylomili aj kovovú pokladničku, ktorá bola prázdna. Páchatelia po sebe zanechali poriadnu spúšť. "Taký neporiadok, že skoro sme odpadli," hovorí Silvia Szépeová.   Deti neskrývali smútok. Bezradná je aj riaditeľka. Peniaze na zmiznutú techniku získali ťažko a novú teraz nemajú za čo kúpiť . "Ja by som tých zlodejov zaškrtila, alebo radšej dala do väzenia," hovorí nahnevaná malá slečna.

Spôsobili škodu za dve tisíc eur

,,Páchatelia spôsobili škodu vo výške asi 2000 eur," konštatuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Deti prišli aj o rozprávky

Malí škôlkari prišli aj o cédečka s rozprávkami. Všetky ukradnuté veci im budú chýbať. "V telke sme mohli pozerať rozprávky a preto som teraz smutná . My sme dobré deti, zlodej vráť nám naše veci!" Nuž ktovie, či takýto apel smutných deťúreniec na bezcitných zlodejov zaberie...

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Zlodeji vykradli škôlku

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy