Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajti chytili chronického zlodeja. Má len 17 rokov!
Zdielať na

Policajti chytili chronického zlodeja. Má len 17 rokov!

Iba 17-ročného Martina z Nemšovej môžeme nazvať chronickým zlodejom. V policajnom zázname má neuveriteľných 34 trestných skutkov.

Červenú mu cez víkend dali nemšovskí policajti, ktorí ho zadržali priamo pri krádeži. Nepoučiteľnému mladíkovi hrozí niekoľkoročné väzenie. 17-ročný chlapec naposledy vyčíňal v predajni s potravinami v centre Nemšovej.

Drzo kradol všetko a všade

Neplnoletý Martin je polícii dobre známy. Už v šestnástich si odsedel štyri mesiace za opakované krádeže. Po odpykaní trestu ho umiestnili do reedukačného centra v Hlohovci, odkiaľ však za posledných šesť mesiacov utiekol šesťnásťkrát! Ako sa neskôr ukázalo, počas svojich útekov páchal jednu krádež za druhou, až ho v Nemšovej zatkli policajti po tom, čo vykradol miestnej predajne potravín.

Nepoučiteľný chlapec kradol s veľkou drzosťou. V obchode s oblečením sa v kabínke vyzliekol do spodnej bielizne, obliekol si na seba niekoľko vrstiev oblečenia a bez problémov odišiel.

Napriek nízkemu veku zostáva vo väzbe

Okrem toho mal 17-ročný Martin v Piešťanoch surovo napadnúť a okradnúť staršiu pani. Len za tento čin mu hrozí väzenie na 7 až 12 rokov, hoci trestné sadzby sa u neplnoletých znižujú na polovicu. Napriek mladému veku sa sudca nekompromisne rozhodol, že Martina nebude polícia stíhať na slobode, ale zostane vo väzení.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy