Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skromný zlodej akrobat. Zobral si 150 eur a žuvačky
Zdielať na

Skromný zlodej akrobat. Zobral si 150 eur a žuvačky

Zlodej, ktorý sa vlámal do kaviarne priamo v centre Žiliny, bol celkom odvážny. Do prevádzky sa totiž dostal cez okno, ktoré vytlačil v asi 7-metrovej výške. Vzal si však len žuvačky a 150 eur.

Pri vlámaní sa do obľúbenej divadelnej kaviarne zlodej poriadne riskoval, veď z výšky asi siedmich metrov mohol kedykoľvek spadnúť. Ku oknu kaviarne titž prešiel po úzkej rímse, vytlačil oblok a dostal sa tak priamo do baru. S dverami, ktoré mu stáli v ceste, si poradil veľmi ľahko.

Asi nejaký zúfalec

Majiteľka kaviarne Lucia: "Dvere boli vykopnuté, vzadu zobral šesť balíkov žuvačiek a 150 eur z kasičky." Čašník z kaviarne Pali: "Podľa toho, čo ukradol, musel byť zúfalý, ale s tým sa nemôže ani kamarátom pochváliť."

Divadelná kaviareň v centre mesta je obľúbená nielen u hercov, ale aj novinárov. Tí tam chodia na rannú kávu pravidelne. Odvaha zlodeja ich poriadne prekvapila. Redaktorka Novín TV JOJ Iveta Marešová priznáva: "Je to poriadna výška čudujem sa že sa na to podujal." A majiteľka kaviarne Lucia dodáva: "Ani by nám len nenapadlo, že po tej tenkej rímse niekto príde dnu..."

Žuvačiek má dosť, aj do väzenia...

"V predmetnej veci sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci," informuje Janka Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina. Ak policajti zlodeja chytia, jeho akrobatický výkon za šiestimi balíkmi žuvačiek môže byť odmenený až dvojročným väzením.

Divadelná_kaviareň_Žilina_vykradnutá

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy