Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zlodeji rýchli ako blesk. Nezostal po nich ani smrad...
Zdielať na

Zlodeji rýchli ako blesk. Nezostal po nich ani smrad...

Niektorí zlodeji sú naozaj rýchli a smelí. Páchatelia, ktorí úradovali v zatvorenom penzióne pri horskom priechode Príslop, museli všetko stihnúť do piatich minút. Keď vtrhli do zatvoreného podniku, ozval sa alarm a o chvíľu boli na mieste oravskí policajti.

Do budovy vošli zlodeji oknom, ktoré vytlačili. Avšak vôbec ho nepoškodili. Zrejme na jeho otvorenie použili skrutkovač. Potom vošli dnu a zmocnili sa peňazí z pokladne.

Peniaze a plynové bomby

Podľa majiteľky zobrali aj šesť plynových bômb. "Keď sme prišli, našli sme vylomené dvere a dve okná," hovorí priateľ majiteľky penziónu. Ona dodáva: "Ako som prijala túto informáciu!? So strachom, s roztraseným telom... Je to hrozné."

Čašníka z podniku pridáva podrobnosti: "Začal pískať alarm, lebo máme senzory v každej miestnosti. Rozbili dvere do kuchyne, alarm zvonil." Policajti na miesto prišli do 5 minút. "Ale zlodeja už nenašili, otvoril si ďalšie okno a utiekol," vraví čašníčka. Jeden z obyvateľov: "To je sila! Že sa tu už kradne aj za bieleho dňa."

Páchateľom hrozia 2 roky

Polícia intenzívne hľadá páchateľov. "V prípade sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," informuje Janka Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina. Ak by sa podarilo páchateľov nájsť a dokázať im vinu, hrozí im dvojročný pobyt za mrežami.

Krčma_polícia_krádež

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy