Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri Ružomberku vzbĺkol autobus plný cestujúcich!
Zdielať na

Pri Ružomberku vzbĺkol autobus plný cestujúcich!

Plamene sa šírili veľmi rýchlo z motorovej časti do celého autobusu. Požiar začal okolo jednej hodiny v noci, kedy sa asi 68 Poliakov práve viezlo z púte v Maďarsku domov. Plamene a hustý dym si všimol šofér neďaleko Ružomberka...

Požiar ich prekvapil v spánku

Partia mladých veriacich Poliakov sa práve vracala z púte v Maďarsku domov. Väčšina z nich v čase požiaru spala. Mali však šťastie, pretože si oheň všimol vodič a zastal okamžite pri krajnici. O chvíľu bol autobus plný hustého dymu. Cestujúci sa snažili rýchlo vystúpiť.

Z autobusu vyhadzovali aj všetku batožinu. Keď posledný cestujúci vyšiel von, plamene pohltili celú zadnú časť vozidla. Zničili nielen motor a interiér, ale aj niekoľko kufrov. Hasiči zabránili požiaru, aby sa ďalej rozširoval a uniknuté prevádzkové kvapaliny posypali absorpčnou látkou.

Vraj technická porucha

Cestujúcich na noc prichýlil starosta z neďalekej Likavky. Noc strávili Poliaci v kultúrnom dome. Príčinou požiaru bola pravdepodobne technická porucha. Pre cestujúcich prišiel dnes ráno náhradný spoj. Požiar spôsobil škodu za vyše 35-tisíc eur.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy